Vejen til succes

For at skabe en succesfuld virksomhed er det essentielt, at du er 100 % afstemt omkring dine ambitioner for din virksomhed. 

Vi har skabt vores virksomheder ud fra præmissen om, at vi med sikkerhed ved, at vi kan afsætte vores produkter, såfremt markedet er tilstede. Ud fra dette har vi defineret stærke koncepter,  som skaber glade og tilfredse kunder. 

Vi kender indgående til vores virksomheders succesdrivere, vores nøgletal og vi går ikke på kompromis med vores ambitioner. Med det udgangspunkt, så kan vi til og fravælge indsatser og vi gør det bevidst.  Vi ser ofte virksomheder der arbejder i blinde og ejeren fortæller sig selv, at i morgen bliver bedre uden reelt at kunne se hvordan det skal blive bedre. Vi forstår os grundlæggende på ambitiøse iværksættere og vi kan udfordre dig lige præcis der, hvor værdien skabes. 

Sengetid.dk er en 100% online sengeforhandler, som udelukkende sælger eksklusive Norhland senge. 

Norhland senge er i Dansk design og produceret i Danmark. I et stort sengemarked, som har to mastodonter som markedsledere, så gælder det om at være stærkt tilstede i markedet. 

Sengetids koncept er stærkt fokuseret på at levere en kundeservice i særklasse, samt tilbyde markedets bedste senge ift. prisen. 

Med en solid vækst hvert år, og en stabil overskudsgrad, er Sengetid nu klar til, at udvide til nye lande i 2021. Vi forventer at omsætte for et 3 cifret millionbeløb uden, at gå på kompromis med indtjeningen. 

Gaudium er en cateringsvirksomhed, som er kendt for sin skarpe profil med fokus på eksklusive nordiske menuer. Gaudium er i 2020 kåret til Gazelle virksomhed. 

 

Virksomheden er gået fra at være ustruktureret og have et begrænset vækstpotentiale med fokus på at være lidt for mange, til at være Danmarks bedst bedømte cateringvirksomhed med branchens højeste overskudsgrad og et stærkt koncept. Efter vores mening er Gaudium den cateringsvirksomhed i Danmark, som har størst vækstpotentiale.

 

 Virksomheden har med fremkomsten af Covid-19 været igennem en turbulent tid. Via en effektiv omstilling og et skarpt fokus på omkostningsstyring og udvikling, så er Gaudium kommet igennem 2020 med et bundlinjeresultat på 3 mio. kroner, samt en vækst på toplinjen ift. 2019, som var rekordår. I 2022 er målet, at Gaudium skal ekspandere til Jylland og skabe et to cifret bundlinjeresultat.  

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.