Samarbejde eller partnerskab

Ønsker du et direkte partnerskab, hvor vi investerer i din virksomhed eller ønsker du rådgivning og sparring på strategisk, samt operationelt niveau? Hvis vi tror på din forretning vil vi gerne samarbejde. Så er det op til vores dialoger, at finde ud af hvordan matchet er optimalt.

 Vi kan komme med kapital til, at gå ind i nye markeder og vi kan f.eks. varetage markedsføring og strukturen omkring markedsudvidelsen. Du kan også anvende vores ekspertise på rådgiver og projektbasis. F.eks. hvis du har brug for strategisk sparring eller, at skabe struktur og processer omkring økonomi, marketing, logistik, ledelse og andre vigtige aspekter i din virksomhed. 

Vi er passionerede omkring at skabe forandring og udvikling som kan ses på resultaterne – sammen med ambitiøse virksomheder. Kontakt os og lad os sammen afstemme om, der er potentiale for samarbejde eller partnerskab

Business team finding a business strategy

Dine fordele ved partnerskab

Marketing. Vi er knivskarpe på e-handel og marketing. Vi kender indgående til de største medier og vi ved hvordan samarbejdet med bureauer fungerer optimalt. Samtidig har vi grundigt styr på hvordan marketinginvesteringer er direkte målbare. 

 

Marketing er den primære driver til at skabe vækst, og det er her rigtig mange penge bliver spildt. 

Økonomi. Har du styr på din økonomi? Vores specialister på økonomi kan bidrage med et setup, som skaber ro og indsigt for din virksomhed. Økonomi er fundamentet for sund forretning og her skal der være 100% styr på tallene. 

 

Derudover har vi et stærkt netværk af samarbejdspartnere inden for jura, logistik, rådgivere og investorer. 

Skal vi være forretningspartnere?

vi ønsker at blive partnere med ejerledere som har en sund virksomhed, men som ønsker at opnå mere.

Du har behov for sparring fra nogle som kender til dine udfordringer, og selv har stået i dit sted og er lykkedes med at skabe resultaterne du drømmer om. Du er indstillet på, at du skal prioritere og være helt åben om din virksomheds udfordringer.

Vigtigst af alt så skal du være motiveret for forandring og nye tiltag, som vi med sikkerhed ved vil gøre en forskel - hurtigt. Vi kan komme med penge til de vigtigste tiltag og vi påtager os også midlertidigt operationelle opgaver.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.